28. 12. 2011

Na pripravah v Zrečah je reprezentanco obiskal tudi predsednik RZS Franjo Bobinac

Moško člansko reprezentanco Slovenije, ki se v Zrečah pripravlja na evropsko prvenstvo v Srbiji, je obiskal Franjo Bobinac, predsednik Rokometne zveze Slovenije. Poleg pozdravnega govora si je ogledal tudi trening in reprezentanco obdaril.

 

 

Od ponedeljkovega začetka priprav v Zrečah do vključno srede je slovenska izbrana vrsta v športni dvorani v Zrečah opravila že pet treningov. Po zapletu z virusom, prebavnimi motnjami in povišano telesno temperaturo se je iz celjske bolnišnice na priprave vrnil tudi levokrilni igralec Luka Žvižej, član Celja Pivovarne Laško.

 

 

V sredo, 28. decembra 2011, je igralce in člane vodstva moške reprezentance Slovenije obiskal tudi predsednik Rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac. Prvi mož slovenskega rokometa si je ogledal trening v Zrečah, poleg tega pa jih je nagovoril in jih pred bližnjimi novoletnimi prazniki (reprezentanca jih bo večinoma preživela delovno) tudi obdaril.

 

 

 

Luka Žvižej zaradi virusa v bolnišnici v Celju, uspešni pregledi za Brumna, Gajiča in ŠpilerjaDenič prvi dan priprav v Zrečah izbral 16 potnikov za EP 2012 in določil štiri rezerveProgram zaključnega dela priprav moške članske reprezentance Slovenije za nastop na EPSelektor Denič objavil skrajšan seznam 20 igralcev za zaključne priprave na EP 2012 v SrbijiMoška članska reprezentanca Slovenije na evropskem prvenstvu v Srbiji brez Jureta NatkaFrancija bo leta 2017 gostila SP za moškeSelektor Boris Denič objavil seznam 28 igralcev, ki imajo pravico nastopa na EP 2012 v SrbijiNovinarska konferenca RZS, povezana z EP v Srbiji, bo v sredo, 14. decembra 2011, ob 11. uri