29. 5. 2013

Rokometni posladek v dvorani Zlatorog ob koncu kariere legendarnega vratarja Dejana Perića

V petek, 31. maja, se bo na poslovilni tekmi od aktivne igralske kariere poslovil Dejan Perić, legendarni rokometni vratar Celja Pivovarne Laško. V celjski dvorani Zlatorog se obeta pravi rokometni posladek in slovo v velikem slogu, spektakel pa se bo pričel ob 18. uri.

 

 

Perić se bo od igralske kariere poslovil na tekmi med ekipo Dejana Perića, ki jo bodo sestavljale zvezde svetovnega rokometa, s katerimi je nekoč igral kot soigralec ali tekmec, ekipi nekdanjih in zdajšnjih velikih rokometnih imen pa bo na nasprotni strani igrišča stala zdajšnja celjska ekipa.

 

 

Perićevo ekipo bodo sestavljala naslednja velika imena, kot so Mirko Bašić, Kiril Lazarov, Ivano Balić, Nenad Peruničić, Alvaro Načinović, Pepi Manaskov, Nedeljko Jovanović, Vladan Matić, Roman Pungartnik, Mirsad Terzić, Peter Gulyas, Nikola Eklemović, Matjaž Brumen, Luka Žvižej in Alem Toskić, prihod Petra Metličića pa je še pod vprašajem. Na klopi jih bo vodil oče Dejana Perića.

 

 

Kar nekaj jih zaradi obveznosti ne bo uspelo priti v Celje, saj imajo poslovne ali klubske obveznosti, kot so Dragan Škrbić, Rastko Stefanović, Edi Kokšarov, Vladimir Jelčić, Iker Romero, Momir Ilić, Marko Vujin, Davor Dominiković, Carlos Perez, prihajajo pa tudi številni ostali gostje iz sveta rokometa, ki bodo prisotni na zadnji tekmi legendarnega vratarja.

 

 

Vstop v dvorano Zlatorog bo prost, obeta pa se velik obisk tega spektakla, ki ga bo ob koncu zaznamovala velika zabava, ko bo po tekmi pred dvorano koncert skupine Kingston.

 

 

Rokometni posladek bo imel tudi humanitarno noto, saj na spletni strani celjskega kluba že nekaj časa poteka posebna dobrodelna dražba. Perić bo namreč podaril svoj originalni dres, s katerim je s Celjem leta 2004 in Barcelono leto kasneje osvojil naslov evropskega prvaka, izkupiček dobrodelne dražbe pa bo namreč namenjen invalidu s cerebralno paralizo iz Celja. Trenutna najvišja ponujena cena je 400 evrov.