28. 4. 2016

Ines Amon iz Velenja h Krimu Mercatorju

Ines je rokometno pot začela v Celju, zadnji dve sezoni pa je bila pomemben del velenjske članske ekipe. S trenerjem Urošem Bregarjem sta sodelovala v mladinski in članski reprezentanci.

V prihodnji sezoni bosta tako reprezentančno pot združila s klubsko, kjer bo 24-letnica dejavna na levem krilu. "Najprej bi se rada zahvalila trenerju in vodstvu kluba za priložnost, da zaigram za najboljši klub v Sloveniji. To je velik korak naprej v moji karieri. Upam, da bom izkazano zaupanje upravičila na terenu. Že zdaj se veselim začetka nove sezone, ki prinaša veliko izzivov tako zame, kot tudi za ekipo," je sporočila ob podpisu pogodbe.

Pred rokometašicami je še zadnje kolo državnega prvenstva, ki bo na sporedu 7. maja, nato pa reprezentanco čakata dve ključni tekmi za preboj na evropsko prvenstvo, ki bo od 4. do 16. decembra potekalo na Švedskem. Izbranke Uroša Bregarja se bodo 1. junija, ob 18.00, v dvorani Golovec, v Celju, pomerile s Hrvaško, štiri dni kasneje v Baru pa še s Črno goro. Vstopnice za celjsko tekmo si lahko s posebnim popustom zagotovite že danes!

ČLANI, KVALIFIKACIJE ZA SP 2017

Sobota, 11. junija, ob 15.00, Celje (dvorana Zlatorog):
SLOVENIJA : NORVEŠKA 

Cena posamezne vstopnice v predprodaji do teden dni pred tekmo je 8 EUR, v zadnjem tednu 10 EUR, na dan srečanja pa 12 EUR. 

POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC

ČLANICE, KVALIFIKACIJE ZA EP 2016

Sreda, 1. junija, ob 18.00, Celje (dvorana Golovec):
SLOVENIJA : HRVAŠKA

Cena posamezne vstopnice v predprodaji do teden dni pred tekmo je 4 EUR, v zadnjem tednu 5 EUR, na dan srečanja pa 6 EUR. 

POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC

POSEBEN POPUST ZA OBE TEKMI!

Ker obe naši reprezentanci potrebujeta in si zaslužita bučno podporo s tribun, smo za ljubitelje rokometa pripravili poseben akcijski paket »Slovenija gre naprej«, ki te na obe tekmi popelje zgolj za 10 evrov! Klikni na spodnjo povezavo in si pravočasno zagotovi svoj par vstopnic ter nam pomagaj, da naše rokometne junake in junakinje skupaj popeljemo na novi veliki tekmovanji!

POVEZAVA DO NAKUPA PAKETA VSTOPNIC