15. 4. 2020

S kino večeri na Facebooku bomo obujali pretekle uspehe

Na Rokometni zvezi Slovenije bodo poskrbeli, da bodo v času, ko je športno dogajanje povsem ohromljeno, na svoj račun prišli ljubitelji rokometa. Krovna organizacija bo na svoji novi Facebook strani v prihodnjih dneh in tednih pripravila kino večere, v katerih bo skočila v preteklost in obujala spomine s poti do na enega največjih uspehov slovenskega rokometa - srebrne medalje na domačem evropskem prvenstvu leta 2004.

Dogajanje se bo s predvajanjem prve tekme prvenstva proti Islandiji začelo ta četrtek, vrhunec pa bomo doživeli po koncu naslednjega vikenda, ko bosta na sporedu polfinalna in finalna tekma. Predvajanje vseh tekem se bo začelo ob 20. uri. 

SKOK V PRETEKLOST - EURO 2004: SLOVENIJA : ISLANDIJA
V četrtek, 22. januarja 2004, je šlo zares, moška reprezentanca pod vodstvom selektorja Toneta Tislja je začela nastope na domačem Euru. Tribune nove celjske lepotice so bile že dobro uro pred dvobojem nabito polne, temperatura med okoli 4600 gledalci pa je dosegla vrelišče v pričakovanju velikega dvoboja z Islandijo, ki je naredila velik kakovosten napredek in sodila med najresnejše kandidate za odličja na EP.
POVEZAVA DO PREDVAJALNIKA TEKME
SPORED PREDVAJANJA TEKEM
  • četrtek, 16. aprila, ob 20.00: Islandija : Slovenija
  • sobota, 18. aprila, ob 20.00: Slovenija : Češka
  • ponedeljek, 20. aprila, ob 20.00: Slovenija : Madžarska
  • sreda, 22. aprila, ob 20.00: Slovenija : Srbija in Črna gora
  • petek, 24. aprila, ob 20.00: Slovenija : Nemčija
  • sobota, 25. aprila, ob 20.00: Slovenija : Francija
  • ponedeljek, 27. aprila, ob 20.00: Hrvaška : Slovenija
  • sreda, 29. aprila, ob 20.00: Slovenija : Nemčija

PESTRE TUDI OSTALE VSEBINE
Da bi svojim sledilcem čim bolj pomagala pri krajšanju časa v karantenskih dneh, je v zadnjem tednu Rokometna zveza Slovenije na svojih družabnih omrežjih pripravila tudi druge vsebine. Med njimi so miselne uganke, prihajajo pa tudi vsebine, ki bodo namenjene najmlajšim.
FACEBOOK STRAN ROKOMETNE ZVEZE SLOVENIJE