25. 11. 2020

Roko predstavlja tretji MAKSI izziv

Ženska članska reprezentanca se z veliko vnemo pripravlja na evropsko prvenstvo, ki se zanjo začenja prihodnji teden. Roko je v povezavi s tem pripravil nov MAKSI izziv. 


Roko vse nadobudneže in nadobudnice vabi, da se prelevijo v športne novinarje. V videu je pripravil nekaj namigov, s pomočjo katerih naj otroci ob pomoči ožjih sorodnikov posnamejo tri videe, v katerih bodo ločeno napovedali vsako tekmo ženske izbrane vrste v prvem delu evropskega prvenstva. Da bo stvar nekoliko lažja, je v videu podal tudi nekaj namigov s podatki, ki bodo otrokom v pomoč.


Otroci do vključno 5. razreda osnovne šole lahko v žrebu za nagrade tretjega izziva akcije Mini rokomet, MAKSI izzivi sodelujejo tako, da ob pomoči ožjih družinskih članov posnamejo tri videe z napovedmi tekem in te posredujejo na enega izmed spodnjih naslovov. Ob pošiljanju pripišite ime in priimek otroka ter razred in osnovno šolo, ki jo obiskuje.


POSNETKE OPRAVLJENIH IZZIVOV Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:


Pred vsako tekmo bomo izbrali najbolj izviren posnetek, mladi športni novinar ali novinarka pa bo prejela nagrado partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi. Posnetke v celoti zbiramo do četrtka, 3. decembra 2020, do 10. ure.


Pridno in uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je nov projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času karantene ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.