14. 5. 2021

Celjanke z najboljšo strelko končnice, Ferenceva ostaja v Velenju

Anika Strnad bo v prihodnji sezoni 1. ženske liga nosila dres Z'dežele. Sodelovanje z velenjskim klubom je podaljšala Nastja Ferenc.

V vrstah kluba iz Celja bomo v prihodnji sezoni spremljali 22-letno srednjo zunanjo Aniko Strnad, ki je s povprečjem sedmih golov na obračun trenutno najboljša strelka lige za prvaka. "Po dolgih letih igranja v Žalcu je napočil čas, da zamenjam klub. Veselim se sodelovanja s Celjankami. Naredila bom vse, kar je v moji moči, da uresničim zastavljene cilje kluba," je ob podpisu pogodbe povedala najboljša strelka Žalčank v rednem delu sezone (6,4 gola na tekmo).

Svojo velenjsko zgodbo bo še naprej pisala Nastja Ferenc. 23-letnica, ki se najbolje znajde na položaju desnega krila, je v rednem delu 1. ženske lige v sezoni 2020/21 v povprečju na tekmo dosegala 6,4 gola. "Veseli me, da ostajam v klubu, kjer se počutim dobro. Z veseljem bom še naprej branila barve Velenja in verjamem, da bomo prihodnjo sezono dobro pripravljene in zmožne posegati po še višjih mestih,” se je proti prihajajoči sezoni ozrla najboljša strelka Velenjčank.