arhiv novic
NOVICE

Ilija Brozović po novem v dresu Slovana

Slovenski rokometni klub LL Grosist Slovan se pred začetkom nove sezone še naprej krepi. Sezono 2024/25 bo okrepljen začel tudi na šestmetrski črti, v Ljubljano se seli hrvaški igralec Ilija Brozović, so sporočili pri Slovanu.

>Več
NOVICE

Izveden Zbor članov RZS

V četrtek se je v Ljubljani odvil 36. Zbor članov Rokometne zveze Slovenije.

>Več
NOVICE

Matic Anton Pipp znova za Trebnje

V slovenskem rokometnem prvoligašu Trimu Trebnje se po enoletni posoji pri LL Grosist Slovanu znova vrača levokrilni igralec Matic Anton Pipp, so potrdili na spletni strani. V novi sezoni bo tvoril levokrilni položaj skupaj z Darkom Cingesarjem, ki ostaja zvest trebanjskim levom tudi v prihodnje.

>Več
NOVICE

V prodaji vstopnice za EP do 20 let

Od 10. do 21. julija bosta Celje in Laško gostila Evropsko prvenstvo za mladince. Gotovo se vsi še dobro spominjamo leta 2018, ko se je prvenstvo v Celju končalo sanjsko, z zmago slovenske reprezentance. Takrat to ne bi bilo mogoče brez izjemne podpore navijačev in nič drugače ne bo niti tokrat, zato vas vabimo, da izbrano mlado vrsto podprete v kar največjem številu.

>Več
NOVICE

Lesjak se vrača v domovino, igral bo v Trebnjem

V prihodnji sezoni bo vrata aktualnega prvaka slovenskega rokometnega pokala, RK Trimo Trebnje, branil izkušeni reprezentančni vratar Urban Lesjak, so potrdili na klubski spletni strani. S klubom je sklenil sodelovanje do poletja 2027.

>Več
NOVICE

Reprezentanca do 20 let na Rogli vstopila v sklepne priprave

Minuli ponedeljek se je na Rogli zbrala moška rokometna reprezentanca do 20 let. To med 10. in 21. julijem čaka nastop na evropskem prvenstvu, ki ga bo Slovenija gostila v Celju in Laškem.

>Več
01/06
Lestvice
M Ekipa N Z I P + - +/- T
M - mesto; N - št. tekem; Z - št. zmag; I - št. neodločenih; P - št. porazov; + - št. danih; - - št. prejetih; +/- - gol razlika; T - št. točk
pokaži vse
Statistika
Ekipa St. tekem St. zadetkov
  • Fan shop
    Uradna trgovina
    RZS
    >Več