Domov
INFOTEKMOVANJAZDRUŽENJAREPREZENTANCEMLADIROKOMET NA MIVKIOSTALOPOVEZAVE

01.12.2011

Pregledni trening kandidatov za reprezentanco letnika 1998 in mlajših v ponedeljek v Šmartnem

V ponedeljek, 5. decembra 2012, bo pregledni trening kandidatov za reprezentanco letnika 1998 in mlajših iz tekmovalne skupine JUG. Zbor igralcev je ob 17. uri pred športno dvorano Pungrt v Šmartnem pri Litiji.

Pregledni trening kandidatov s tekmo kandidatov iz tekmovalne skupine JUG bo v ponedeljek, 5. decembra 2011, od 17.15 do 18.45 v športni dvorani Pungrt v Šmartnem pri Litiji. Na pregledni trening so vabljeni igralci, ki so po mnenju klubskih trenerjev kandidati za reprezentanco letnika 1998 in mlajših s področja JUG.

Vabljeni so predvsem igralci letnika 1998, za letnik 1999 pa zgolj izjeme. Vsak klub naj pošlje maksimalno štiri igralce, za presežek omenjene kvote pa se obrnite na trenerja ali pomočnika trenerja reprezentance.

Na tokratno reprezentančno akcijo so vabljeni igralci naslednjih klubov: RK Dol TKI Hrastnik, RK Krško, RK Rudar Trbovlje, RK Radeče, RK Sevnica, MRD Dobova, RD Šmartno HFB 99 in RK Brežice.

Igralci naj s seboj prinesejo športno opremo in žogo. Za dodatne informacije lahko pokličete trenerja Marjana Potokarja na telofonsko številko 041/513-824 in njegovega pomočnika Janija Klemenčiča na telefonsko številko 041/811-167.

Poimenski seznam igralcev posredujte na elektronski naslov: marjan.potokar@guest.arnes.si do nedelje, 4. decembra 2011.

Infostat
Kdo bo osvojil naslov slovenskega državnega prvaka v 1. NLB Leasing ligi za moške v sezoni 2014/15?
Celje Pivovarna Laško
Gorenje Velenje