6. 1. 2021

Roko in Meta predstavljata 6. MAKSI izziv

Zakorakali smo v leto 2021, ki se bo začelo rokometno! Roko in Meta bosta pred malimi zasloni navijala za moško člansko reprezentanco. K temu vabita tudi vse mlade rokometne navdušence, za katere sta pripravila 6. MAKSI izziv.


V tem tednu slovensko izbrano vrsto čakata kvalifikacijski tekmi z Nizozemsko, v prihodnjem tednu pa se bo odpravila na svetovno prvenstvo v Egipt. Roko in Meta otroke do vključno 5. razreda osnovnih šol vabita, da ob pomoči svojih najbližjih posnamejo fotografijo ali videoposnetek svojega navijanja ob ogledu ene izmed tekem in ga posredujejo na enega izmed spodnjih naslovov. Ob pošiljanju pripišite ime in priimek otroka ter razred in osnovno šolo, ki jo obiskuje.


POSNETKE OPRAVLJENIH IZZIVOV Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:


Posnetke zbiramo do konca slovenskih nastopov na svetovnem prvenstvu v Egiptu. Pet izžrebancev bo prejelo praktične nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi.


Pridno in uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je nov projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času karantene ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.