13. 1. 2021

Roko in Domen Makuc z vajami za 7. MAKSI izziv

Moška članska reprezentanca je odpotovala na svetovno prvenstvo, tik pred odhodom pa jo je v Laškem obiskal Roko. Z našim mladim rokometnim upom Domnom Makucem sta pripravila vaji, ki bodo otrokom v pomoč pri pripravi na 7. MAKSI izziv. Tega bomo objavili prihodnji teden.


Gibljivost in raztezanje sta pomembna dejavnika v svetu vrhunskega rokometa. Vaji, ki sta ju prikazala Roko in Domen vzpodbujata prav k temu. Za izvedbo bodo otroci potrebovali žogo in kakšen kvadraten meter prostora. Več o izvedbi vaj v videu.


Še vedno pa je aktualen 6. MAKSI izziv, v katerem Roko in Meta vzpodbujata k športnemu navijanju. Na že znanih naslovih še vedno zbiramo fotografije in posnetke navijanja ob tekmah moške članske reprezentance.


POSNETKE OPRAVLJENIH IZZIVOV Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:


Posnetke zbiramo do konca slovenskih nastopov na svetovnem prvenstvu v Egiptu. Pet izžrebancev bo prejelo praktične nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi.


Pridno in uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je nov projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času karantene ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.