Show menu

Šolsko leto 2013/2014

11. GENERACIJA ROKOMETAŠEV IN ROKOMETAŠIC

V 1. letnik se je vpisala 11. generacija rokometašic in rokometašev. V rokometnem oddelku se bo šolalo 8 rokometašic in 11 rokometašev.
Na treningih pa se jim bodo pridružili še štirje, 2 dekleti in 2 fanta, ki jim žal ni uspel vpis v rokometni oddelek, ampak se šolajo v splošnem oddelku gimnazije Šiška.  

 

ROKOMETNI ODDELEK:

11. generacija
11. generacija
AMBROŽ LUKA RK ŠD MOKERC - IG
ARHANIČ TJAŠA RK KRIM MERCATOR
BALAŽIC LAN RD SLOVAN
BLAŽON BLAŽ RK ŠD MOKERC - IG
CURK NEŽA ŽRK MLINOTEST AJDOVŠČINA
FERJAN MARK RK KRIM / MARK OLIMPIJA
HOČEVAR LARA RK KRIM MERCATOR
JAVORNIK ANŽE RK KRIM / MARK OLIMPIJA
MARENČE MATIC RK ŠD MOKERC - IG
MAROJEVIČ MARKO RD SLOVAN
PETKOVIČ NIKA ŽRK KRKA
PIŠEK ŽAN LUKA RK GROSUPLJE
STREHOVEC ŽIGA RK KRIM / MARK OLIMPIJA
ŠILJAC TADEJ RK METLIKA
ŠKRJANC DOMEN RK SVIŠ IVANČNA GORICA
VOZELJ REBEKA ŽRD LITIJA
VUČKO HANA RK KRIM MERCATOR
ŽABJEK NINA RK KRIM MERCATOR
ŽGAJNAR ANJA RK KRIM MERCATOR
Priimek in ime Klub

 

SPLOŠNI ODDELEK:

BERZELAK ANA RK ADRIA TRANSPORT LOGATEC
SLEMENJAK MATEJ RK GROSUPLJE
TABAKOVIČ DENIS ŠD RK MOKERC - IG
ZRIMŠEK ANA RK KRIM MERCATOR
Priimek in ime Klub

VABILO NA IFORMATIVNI DAN

V šolskem letu 2012/2013 je v šolske klopi rokometnega oddelka gimnazije Šiška Ljubljana sedla že 10. generacija rokometašev in rokometašic.
Trenutno se v 4. rokometnih oddelkih šola 62 rokometašev in rokometašic, od tega 20 fantov in 42 deklet.

V šolskem letu 2013/2014 bodo ponovno imeli možnost vpisa v rokometni oddelek vsi rokometaši in rokometašice, ki v letošnjem šolskem letu zaključujejo osnovno šolo.

Kako poteka šolanje v rokometnih oddelkih na gimnaziji Šiška boste natančno spoznali na informativnem dnevu, ki bo 15.02.2013, ob 9.00 uri,  na gimnazij Šiška,Aljaževa 32, 1000 Ljubljana.  Nekaj osnovnih informacij imate tudi na zgibanki:

 

[undefined]
Vse o rokometnih oddelkih lahko preberete na spletnih straneh: http://www.rokometni-oddelki.si/ 

Za dodatne informacije pa lahko tudi pokličete Sašo Vesel na Gimnazijo Šiška,tel.:040/333 643, ali na e-mail: sasa.vesel@guest.arnes.si ali Sonjo Čotar na Rokometno zvezo Slovenije, tel.: 01/547 66 34, e-mail: cotar@rokometna-zveza.si.

 

 

Učenec, ki se bo prijavil v program GIMNAZIJA/Športni odd., mora na naslov gimnazije Šiška posredovati naslednja DOKAZILA ZA VPIS V PROGRAM GIMNAZIJA/Š:

a) zdravniško potrdilo osebnega zdravnika ali potrdilo o rednem preventivnem pregledu kandidata v zadnjem letu ali potrdilo zdravnika specialista medicine dela in športa, iz katerega je razvidno, da ni zdravstvenih ovir za izobraževanje po programu in da je kandidat sposoben prenašati večje napore na treningih in tekmovanjih.

b)  izpolnjen posebni obrazec, na katerem nacionalna panožna športna zveza potrdi, da je kandidat pri njej registriran in da tekmuje v uradnem tekmovanju te športne zveze ter da po športnih dosežkih skladno z merili za izbiro kandidatov sodi v športni oddelek;

[undefined]


c) s strani društva ali kluba potrjen izpolnjeni posebni obrazec, na katerem je izjava trenerja o sodelovanju s športnim koordinatorjem, podatki o perspektivnosti mladega športnika (ki zajemajo tudi podatke o telesnem in gibalnem razvoju), podatki o programu treniranja in tekmovanj, o športnih ciljih in kandidatovih najboljših rezultatih;

d) potrdilo Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez o dodelitvi in trajanju naziva, če ga kandidat ima.