Show menu

Šolsko leto 2014/2015

12. GENERACIJA ROKOMETAŠEV IN ROKOMETAŠIC

V 1. letnik se je vpisala 12. generacija rokometašic in rokometašev. V rokometnem oddelku se bo šolalo 9 rokometašic in 6 rokometašev.
12. generacija
12. generacija
ABINA EMA ŽRK KRKA NOVO MESTO/RK LJUBLJANA
GARTNAR JANJA RK LJUBLJANA
GRMEK MAJA RKŠEMETER VRTOJBA
JUGOVIC MATIC RK DUPLJE TRŽIČ
KOMAR LUKA RK KRONOS
KOROŠEC ANŽE RK KRONOS
LUKAN ROK RK DUPLJE TRŽIČ
MAJKIČ NIKOLINA ANA RK LJUBLJANA
MATAUŠ NIKA RK KRIM MERCAATOR
NOVAK MONIKA RK LJUBLJANA
PERIČ INJA RK LJUBLJANA
POVŠE KLARA RK LJUBLJANA
ROHITELJ KARMEN ŽRK TENZOR DP - LOGIK PTUJ
ROLIH TADEJ ŠD RK MOKERC IG
ŠVAGELJ ALESSIA ŽRK IZOLA
Priimek in ime Klub

VABILO NA INFORMATIVNI DAN

Vabimo vse rokometaše in rokometašice, ki v tem šolskem letu zaključujejo osnovno šolo, da pridejo na informativni dan, ki bo v petek, 14.02.2014, ob 9.00 uri,  na gimnazij Šiška, Aljaževa 32, 1000 Ljubljana. Spoznali boste kako poteka šolanje v rokometnih oddelkih. 

Nekaj osnovnih informacij imate tudi v zgibanki:
[undefined]

Za dodatne informacije pa lahko tudi pokličete Sašo Vesel na Gimnazijo Šiška,tel.:040/333 643, ali na e-mail: sasa.vesel@guest.arnes.si ali Sonjo Čotar na Rokometno zvezo Slovenije, tel.: 01/547 66 34, e-mail: sonja.cotar@rokometna-zveza.si.

 

 

Učenec, ki se bo prijavil v program GIMNAZIJA/Športni oddelek, mora na naslov gimnazije Šiška posredovati naslednja DOKAZILA ZA VPIS V PROGRAM GIMNAZIJA/Š:

a) zdravniško potrdilo osebnega zdravnika ali potrdilo o rednem preventivnem pregledu kandidata v zadnjem letu ali potrdilo zdravnika specialista medicine dela in športa, iz katerega je razvidno, da ni zdravstvenih ovir za izobraževanje po programu in da je kandidat sposoben prenašati večje napore na treningih in tekmovanjih.

b)  izpolnjen posebni obrazec, na katerem nacionalna panožna športna zveza potrdi, da je kandidat pri njej registriran in da tekmuje v uradnem tekmovanju te športne zveze ter da po športnih dosežkih skladno z merili za izbiro kandidatov sodi v športni oddelek (obrazec: Potrdilo o statusu 2014-2015);


c) s strani društva ali kluba potrjen izpolnjeni posebni obrazec, na katerem je izjava trenerja o sodelovanju s športnim koordinatorjem, podatki o perspektivnosti mladega športnika (ki zajemajo tudi podatke o telesnem in gibalnem razvoju), podatki o programu treniranja in tekmovanj, o športnih ciljih in kandidatovih najboljših rezultatih;

d) potrdilo Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez o dodelitvi in trajanju naziva, če ga kandidat ima.

[undefined]