Show menu

Šolsko leto 2015/2016

13. GENERACIJA ROKOMETAŠEV IN ROKOMETAŠIC

V 1. letnik se je vpisala 13. generacija rokometašic in rokometašev. V rokometnem oddelku se bo šolalo 14 rokometašic in 7 rokometašev.
Priimek in ime Klub
BERZELAK LEA DRŠ VRHNIKA
DEŽMAN NEŽA RK KRIM MERCATOR
DUKARIČ EVA RK OLIMPIJA
GAVRILOVIČ JELENA RK KRIM MERCATOR
GOMILAR ZICKERO TIJA RK KRIM MERCATOR
GORJUP LOVRO RK KRIM / MARK OLIMPIJA
GRBIČ LAN RK KRIM / MARK OLIMPIJA
KOCJANČIČ EMA RK KRIM MERCATOR
LEBEN KLAVDIJA DRŠ VRHNIKA
MARKOVIČ ŽAN ŠD ŠKOFLJICA
PANGERC ANDRAŽ ŠD ŠKOFLJICA
PERŠE PIA RK KRIM MERCATOR
SEMRAJC MAŠA RK KRIM MERCATOR
STANONIK SANDRA RK NAKLO PEKO TRŽIČ
ŠAFRAN TINA RK ILIRSKA BISTRICA
ŠEBENIK EVA RK OLIMPIJA
ŠKRABANJA NEJC RD ŠMARTNO
ŠTUBLER NEJC ŠD ŠKOFLJICA
TRTNIK LUKA ŠD ŠKOFLJICA
TURK LANA RK NAZARJE
VIDMAR LAURA RK OLIMPIJA

VABILO NA INFORMATIVNI DAN

Vabimo vse rokometaše in rokometašice, ki v tem šolskem letu zaključujejo osnovno šolo, da pridejo na informativni dan, ki bo v petek, 13.02.2015, ob 9.00 uri,  na gimnazij Šiška, Aljaževa 32, 1000 Ljubljana. Spoznali boste kako poteka šolanje v rokometnih oddelkih. 

Nekaj osnovnih informacij imate tudi v zgibanki:
Zgibanka


Za dodatne informacije pa lahko tudi pokličete Sašo Vesel na Gimnazijo Šiška,tel.:040/333 643, ali na e-mail: sasa.vesel@guest.arnes.si ali Sonjo Čotar na Rokometno zvezo Slovenije, tel.: 01/547 66 34, e-mail: sonja.cotar@rokometna-zveza.si.

 

 

Učenec, ki se bo prijavil v program GIMNAZIJA/Športni oddelek, mora na naslov gimnazije Šiška posredovati naslednja DOKAZILA ZA VPIS V PROGRAM GIMNAZIJA/Š:

a) zdravniško potrdilo osebnega zdravnika ali potrdilo o rednem preventivnem pregledu kandidata v zadnjem letu ali potrdilo zdravnika specialista medicine dela in športa, iz katerega je razvidno, da ni zdravstvenih ovir za izobraževanje po programu in da je kandidat sposoben prenašati večje napore na treningih in tekmovanjih.

b)  izpolnjen posebni obrazec, na katerem nacionalna panožna športna zveza potrdi, da je kandidat pri njej registriran in da tekmuje v uradnem tekmovanju te športne zveze ter da po športnih dosežkih skladno z merili za izbiro kandidatov sodi v športni oddelek (obrazec: Potrdilo o statusu športnika);


c) s strani društva ali kluba potrjen izpolnjeni posebni obrazec, na katerem je izjava trenerja o sodelovanju s športnim koordinatorjem, podatki o perspektivnosti mladega športnika (ki zajemajo tudi podatke o telesnem in gibalnem razvoju), podatki o programu treniranja in tekmovanj, o športnih ciljih in kandidatovih najboljših rezultatih;

d) potrdilo Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez o dodelitvi in trajanju naziva, če ga kandidat ima.

Potrdilo o statusu športnika