Show menu

Šolsko leto 2016/2017

14. GENERACIJA ROKOMETAŠEV IN ROKOMETAŠIC

V 1. letnik se je vpisala 14. generacija rokometašev in rokometašic. V rokometnem oddelku se bo šolalo 10 rokometašic in 6 rokometašev.
14. generacija
14. generacija
Priimek in ime Klub
AMBROŽ BRINA RK KRIM MERCATOR
CANKAR JERNEJA DRŠ VRHNIKA
COCIČ ŽIVA RK KRIM MERCATOR
DRAGAR ANDREJ RD SLOVAN
ERJAVEC NINA RK OLIMPIJA
HAUPTMAN BLAŽKA ŽRD LITIJA
JAKLIČ MATEVŽ RK KRIM / MARK OLIMPIJA
KOGOVŠEK MANCA ŽRD LITIJA
KOŠIR DOMEN RK SVIŠ IVANČNA GORICA
MOLE MAJA DRŠ VRHNIKA
PANČUR PATRICIJA RK OLIMPIJA
PETRIČEVIĆ KEVIN RK PRELOG (CRO)
ROBIDA TIA DRŠ VRHNIKA
SARDOČ MAI RK KRIM / MARK OLIMPIJA
ŠURLA TOTH PETRA RK KRIM MERCATOR
ŠTAMCAR GAJ ŠD RK MOKERC - IG

VABILO NA INFORMATIVNI DAN

Vabimo vse rokometaše in rokometašice, ki v tem šolskem letu zaključujejo osnovno šolo, da pridejo na informativni dan, ki bo v petek, 12.02.2016, ob 9.00 uri,  na gimnazij Šiška, Aljaževa 32, 1000 Ljubljana. Spoznali boste kako poteka šolanje v rokometnih oddelkih.

Predstavitveni film si lahko ogledate na povezavi : https://www.youtube.com/watch?v=8mZJTUwqsPkZa dodatne informacije pa lahko tudi pokličete Sašo Vesel na Gimnazijo Šiška,tel.:040/333 643, ali na e-mail: sasa.vesel@guest.arnes.si ali Sonjo Čotar na Rokometno zvezo Slovenije, tel.: 01/547 66 34, e-mail: cotar@rokometna-zveza.si.Učenec, ki se bo prijavil v program GIMNAZIJA/Športni oddelek, mora na naslov gimnazije Šiška do 26.02.2016 posredovati naslednja DOKAZILA ZA VPIS V PROGRAM GIMNAZIJA/Š:

a) zdravniško potrdilo osebnega zdravnika ali potrdilo o rednem preventivnem pregledu kandidata v zadnjem letu ali potrdilo zdravnika specialista medicine dela in športa, iz katerega je razvidno, da ni zdravstvenih ovir za izobraževanje po programu in da je kandidat sposoben prenašati večje napore na treningih in tekmovanjih.

b)  izpolnjen posebni obrazec, na katerem nacionalna panožna športna zveza potrdi, da je kandidat pri njej registriran in da tekmuje v uradnem tekmovanju te športne zveze ter da po športnih dosežkih skladno z merili za izbiro kandidatov sodi v športni oddelek (obrazec: Potrdilo o statusu športnika);


c) s strani društva ali kluba potrjen izpolnjeni posebni obrazec, na katerem je izjava trenerja o sodelovanju s športnim koordinatorjem, podatki o perspektivnosti mladega športnika (ki zajemajo tudi podatke o telesnem in gibalnem razvoju), podatki o programu treniranja in tekmovanj, o športnih ciljih in kandidatovih najboljših rezultatih;

d) potrdilo Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez o dodelitvi in trajanju naziva, če ga kandidat ima.

Potrdilo o statusu športnika, ki ga izda Rokometna zveza Slovenije