20. 1. 2021

Roko in Domen Makuc predstavljata 7. MAKSI izziv

Članski reprezentant Domen Makuc in Roko sta prejšnji teden prikazala vaji, ta teden pa sta za otroke v sklopu projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi pripravila nov izziv.


Za izvedbo bodo otroci potrebovali žogo in kakšen kvadraten meter prostora. Naloga je, se usedejo na tla, razširijo noge in žogo trikrat pokotalijo okoli svojega telesa, brez da bi jim ta ušla. Več o izvedbi izziva v videu.


Še vedno pa je aktualen 6. MAKSI izziv (do konca slovenskih nastopov na svetovnem prvenstvu v Egiptu), v katerem Roko in Meta vzpodbujata k športnemu navijanju. Na že znanih naslovih še vedno zbiramo fotografije in posnetke navijanja ob tekmah moške članske reprezentance.


POSNETKE OPRAVLJENIH IZZIVOV Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:


Posnetke sedmega izziva na zgornjih naslovih sprejemamo do torka, 26. januarja, do 10. ure. Pet izžrebancev bo prejelo praktične nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi.


Pridno in uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času omejitev zaradi zdravstvene situacije ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.