10. 2. 2021

V osmem MAKSI izzivu bosta potrebni natančnost in hitrost

V prejšnjem tednu smo z Rokotom in Meto izdelovali papirnate žogice in viseče tarče, v tem tednu pa bomo te rekvizite uporabili v osmem MAKSI izzivu. V njem bosta potrebni natančnost pri strelih in tudi hitrost.


Od visečih lončkov, ki smo jih predhodno namestili na podboj vrat, strop ali kaj podobnega, najprej naredimo dva koraka in na tleh označimo prvo črto. Za tem naredimo še tri črte, pri čemer je med njimi korak razmaka. Naloga v izzivu je, da otrok v 30 sekundah z vsake črte zadane poljuben lonček. 


Ob pomoči svojih bližnjih naj otroci uspešno opravljen izziv posnamejo in ga pošljejo na enega izmed spodnjih naslovov. 


POSNETKE OPRAVLJENIH IZZIVOV Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:


Video zapise z uspešno opravljenimi izzivi zbiramo do torka, 16. februarja, do 12. ure. Izmed prispelih uspešno opravljenih izzivov bomo izžrebali pet srečnežev, ki bodo prejeli praktične nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi.


Pridno in uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času omejitev zaradi zdravstvene situacije ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.