3. 3. 2021

Zastavi svoje vprašanje našim reprezentantom

V nedeljo se bo znova zbrala moška članska reprezentanca, ki jo v prihodnjem tednu čakajo štiri pomembne tekme. Na njih brez novinarskih vprašanj seveda ne bo šlo.

V 10. MAKSI izzivu Roko in Meta otroke v projektu Mini rokomet, MAKSI izzivi vabita, da se prelevijo v športne novinarje in reprezentantom zastavijo svoje vprašanje ali več njih, na katere odgovori jih zanimajo. Vprašanja pričakujemo v video obliki, pri čemer naj otroci ne pozabijo navesti tudi ime reprezentanta, ki bo nanje tudi odgovoril.

Video posnetke z vprašanji 10. MAKSI izziva pričakujemo na spodnjih naslovih. Zbiramo jih do četrtka, 11. marca, do 12. ure. Izmed vseh prejetih vprašanj bomo izžrebali pet srečnežev, ki čaka praktična nagrada partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi.

VIDEO POSNETKE Z VPRAŠANJI Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:

Uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času omejitev zaradi zdravstvene situacije ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.