24. 3. 2021

Roko je pripravil 11. MAKSI izziv

V prejšnjem tednu je Roko z Gregorjem Sobočanom, trenerjem za telesno pripravo v ženski članski reprezentanci pripravil posebne ovirice in pokazal vaje, ki bodo olajšale izvedbo 11. MAKSI izziva. Slednjega predstavlja v tokratnem video zapisu.


V izzivu se preko šestih oviric najprej skačemo po desni nogi, se na koncu obrnemo v našo desno ter se na začetek poligona vrnemo z bočnim gibanjem. Enako ponovimo s poskoki po levi nogi, obračanjem v levo in vnovičnim bočnim gibanjem proti začetku. V 60 sekundah je potrebno čim večkrat premagati dolžino poligona.


V žrebanju za nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi bodo sodelovali vsi otroci, ki bodo ob pomoči bližnjih do torka, 30. marca 2021, do 12. ure na enega izmed spodnjih naslovov posredovali video posnetek ali fotografijo opravljanja izziva.


FOTO ALI VIDEO POSNETKE Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:


Uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času omejitev zaradi zdravstvene situacije ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.