21. 4. 2021

Z Rokom in Meto navijamo za članski reprezentanci

Žensko in moško člansko reprezentanco v tem in naslednjem tednu čakajo kar štiri pomembne tekme. Navijajmo z Rokom in Meto, da jima uspe čim boljši rezultat.


Dekleta to sredo ob 21.45 na Islandiji čaka povratna in hkrati odločilna tekma za preboj na svetovno prvenstvo, medtem ko bodo fantje v torek gostovali v Turčiji (18.00), v četrtek na Poljskem (20.00), v nedeljo pa kvalifikacije za evropsko prvenstvo v celjski dvorani Zlatorog sklenili z obračunom proti Turkom (18.00).


Roko in Meta vse mlade nadobudneže, ki pridno sodelujete v projektu Mini rokomet, MAKSI izzivi vabi, da za naše rokometaše in rokometašice športno navijate in jim s pozitivno energijo pomagate doseči zastavljene cilje. Fotografije navijanja lahko prilepite kar v komentarje na naših družabnih omrežjih ali nam jih posredujete v zasebnem sporočilu oziroma po elektronski pošti.


Izmed prispelih fotografij, ki jih bomo prejeli na enega spodnjih naslovov do torka, 4. maja, do 12. ure, bomo izžrebali pet srečnežev, ki bodo prejeli praktične nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi.


FOTOGRAFIJE Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:


Uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času omejitev zaradi zdravstvene situacije ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.