26. 5. 2021

Z Meto lovimo ravnotežje, a na poseben način

Z Meto se podajamo v nov MAKSI izziv, 15 po vrsti. Kot je nakazala že v vaji v preteklem tednu, bomo tokrat lovili ravnotežje. A na poseben način.


Za izvedbo MAKSI izziva potrebujemo plastenko ali podoben predmet, za katerega je pomembno, da ima na dnu vdolbino. Vanjo postavimo žogo. Plastenko držimo pokončno in z njo hodimo po prostoru. Izziv je uspešno opravljen, če žoga ne pade s plastenke vsaj 15 sekund.


Vse otroke vabimo, da opravljanje MAKSI izziva ob pomoči bližnjih ujamejo v video ali na fotografijo ter nam to posredujejo na enega izmed spodnjih elektronskih naslovov. Izmed vseh prispelih fotografij in videov bomo izžrebali pet otrok, ki bodo prejeli praktične nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi. Rok za pošiljanje je torek, 1. junija, do 12. ure.


FOTOGRAFIJE Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:


Uspešno MAKSI treniranje želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času omejitev zaradi zdravstvene situacije ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.