9. 6. 2021

Abina in Roko predstavljata predzadnji MAKSI izziv

V preteklem tednu sta slovenska reprezentantka in najboljša rokometašica zadnje sezone 1. ženske rokometne lige Ana Abina ter Roko predstavila vajo pred 16. MAKSI izzivom. Sedaj predstavljata tudi sam izziv.


Ta se od vaje ne razlikuje pretirano. Tudi tokrat otroke izzivata, da naredijo stojo ob steni, pri čemer so vse podrobnosti navedene v videu. V končnem položaju je potrebno vztrajati 30 sekund.


Vse otroke vabimo, da opravljanje MAKSI izziva ob pomoči bližnjih ujamejo v video ali na fotografijo ter nam to posredujejo na enega izmed spodnjih elektronskih naslovov. Izmed vseh prispelih fotografij in videov bomo izžrebali pet otrok, ki bodo prejeli praktične nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi. Rok za pošiljanje je torek, 15. junija, do 12. ure.


FOTOGRAFIJE Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:

Uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času omejitev zaradi zdravstvene situacije ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.